maanantai 20. maaliskuuta 2017

Pulsutumpelot

Idealistalle laitoin alkuvuodesta itselle tumput Socki-langasta. Viikonloppuna niitä sitten rupesin toteuttamaan. Auringon niin nätisti paistaessa totesin, että tumpuille ei kovin kauaa enää (toivottavasti) ole tarvetta. Päätinkin sitten totetuttaa tumppujen sijaan "pulsutumput" eli kynsikkäät (vai voiks näitä sanoo kynsikkäiks, kun ei noissa oo kaikille sormille aukkoja?).

Valmiit

Puikkoina on käytetty 3,5mm puikkoja ja resoria on 20 kerrosta. Nää oli hyvinkin yksinkertainen ja nopea tehdä. 20 krs resoria, 15 krs oikeita silmukoita. Sit peukunreikä kerros ja taas 15 krs oikeita silmukoita. Loppuun vielä 5 krs resoria ja päättelyt. Peukut kudoin samoilla värillä kuin siinä kohdalla oleva raita. Peukuissa 3 krs oikeita silmukoita ja sen jälkeen 5 krs resoria ja päättelyt.
Ompas mulla muuten hukassa sanasto :)


Edestä
ja takaa (vai toisin päin?)

Näistä tuli omasta mielestä tosi kivat. Ne pääsi heti tänään käyttöön ja ainakin ensituntumalta vaikuttivat kovin käyttökelpoisilta. Kyllä kannatti :) Tätä lankaa olis vielä reilu pari kerää jäljellä, nyt tarttis lisää ideoita mitä siitä tekis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti