torstai 16. maaliskuuta 2017

Tiimipaidat

Nappinjalta tuli supernopea vastaus reklamaatioon ja taisipa ehjä raportti olla postilaatikossa jo seuraavana päivänä! Aivan uskomatonta asiakaspalvelua. Sain kankaan pestyä vasta hetki sitten ja nyt ne on muuttunut isin ja pojan tiimipaidaksi. Vielä pitäisi hihansuut ja helmat käännellä molemmista paidoista (mä en kyllä yhtään tykkää tästä viimeisestä viimeistelystä. Tähän kun löytyisi joku helppo ja kiva tapa tehdä).

Kankaina on siis Nappinjan autoraportti, takakappale valkoista trikoota ja hihat mustaa trikoota (ne on ostettu muistaakseni Kangaskapinasta). Kauluksessa valkoinen resori. Kaavana pojan paidassa Kangaskapinan lasten raglanhihainen t-paita ja isin paidassa SK:sta (numeroa en muista) kaava.

Isille ja pojalle
Sekä isä, että poika vaikuttivat paitoihin erittäin tyytyväisiltä, kun niitä päälle soviteltiin. :) On kyllä mukava ommella vaatteita, kun huomaa miten paljon niistä pidetään. Aion kyllä vielä jotenkin hyötykäyttää myös sen reikäisen raportin palan, kunhan vain ensin keksin mitä siitä tekisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti