lauantai 13. toukokuuta 2017

Lisää mekkoja

Koska Paapiin kankaasta ei riittänyt helmaa toiseen kellohelmaiseen mekkoon, oli käytettävä toista kangasta. Halusin siis omalle tytölle ja kummitytölle samistelumekot :)
Kummityttö täytti myös sopivasti puoli vuotta niin tämä meni lahjaksi. Tytöt on lähes samankokoisia, joten mekot on tehty molemmat koossa 80. Ompelin molemmille myös headwrapit Jujunan ohjeella.

Kankaaksi valikoitui Noshin norsutrikoo, koska sitä minulla sattui olemaan kaapissa hillottuna reilu 2 metriä. Tästä riitti hienosti kahteen mekkoon ja kahteen headwrapiin ja kangasta jäikin vielä jonkun verran. Tällä kertaa ainoastaan hihansuut on kantattu ja kauluksissa on resorit.

Setti
Headwrapit oli tosi nopea ja helppo toteuttaa. Ja voi hyvänen aika miten suloiselta sellainen näytti oman tytön päässä. Näitä tarvii tehdä vielä lisääkin. Tein kaavoihin pienen muutoksen ja ompelin tuon rusetin kiinnitys osan vähän paksumpana kuin ohjeissa. Tämä näytti hienommalta mielestäni näin.
Tuplasetti
Uskoisin, että mekkokaavakin pääsee myöhemminkin uudelleen käyttöön. Näihin mekkoihin lyhensin vähän tuota helmaa. Edellisessä mekossa se oli melko pitkä. Myös lahjan saaja vaikutti tyytyväiseltä settiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti